Dua Lipa komt met nieuwe album en lost single ‘Physical’

dua-lipa-2020

Dua Lipa kondigt release aan van haar nieuwe album ‘Future Nostalgia’ en lost nieuwe single ‘Physical’

Na het duizelingwekkende succes van ‘Don’t Start Now’, een track waarmee Dua Lipa al weken de top van de hitlijsten siert, is Dua terug met haar nieuwste 80’s geinspireerde single ‘Physical‘. Samen met deze electropop-parel, kondigde Dua zonet ook de release aan van haar nieuwe plaat ‘Future Nostalgia’, die uitkomt op 3 april.

Deze middag onthulde ze ook de regenbooggekleurde video van ‘Physical’, die werd geregisseerd door Lope Serrano, het creatieve brein achter ‘The Less I Know the Better’-Video van Tame ImpalaBekijk de video hier.

Dua over het album: ‘I’m so excited to launch the pre order for my new album ‘Future Nostalgia’. It’s been an amazing experience making this record and I can’t wait for you all to hear it… Not long now’

Eind 2019 trad Dua op met ‘Don’t Start Now’ op de MTV EMA’sARIA’sAMA’s. Haar debuutalbum uit 2015 ging meer dan 4 miljoen keer over de toonbank en is officieel het meest gestreamde album van een vrouwelijke solo-artieste in de geschiedenis van Spotify. Daarnaast is ze de jongste vrouwelijke artieste die 1 miljard views haalde op YouTube. Van haar singles werden wereldwijd meer dan 60 miljoen exemplaren verkocht en haar laatste hit ‘Don’t Start Now’ werd meer dan 500 miljoen keer gestreamd.

Binnenkort toert ze door de UK en Europa met haar nieuwe plaat. Bij ons is ze te zien op 2 mei in het Sportpaleis in Antwerpen !

Full track listing:

1. Future Nostalgia
2. Don’t Start Now
3. Cool
4. Physical
5. Levitating
6. Pretty Please
7. Hallucinate
8. Love Again
9. Break My Heart
10. Good In Bed
11. Boys Will Be

You must be logged in to post a comment Login