FACES ON TV OP 30 APRIL NAAR TRIX!

Faces on TV

Omgeven door congas, loop stations en synths, creëert producer/muzikant Jasper Maekelberg een eigen wereld op het podium.

Faces on TV is de Gentse band rond producer/muzikant Jasper Maekelberg (Amongster, Yuko, Bear Run, Manhog, …). Jasper maakte als muzikant als eerste furore als gitarist bij Amongster en Yuko. Daarna linkte je zijn naam al snel aan Bazart, Tsar B, Warhola, Soldier’s Heart en Gabriel Rios, waar hij als producer/mixer meewerkte aan diens releases. Na zijn goed ontvangen plaat uit 2018 komt Jasper nu met nieuw werk en een nieuwe tour.

“Een stad, een podium, een afterparty. Je kan je niet meer herinneren of het nu dag of nacht is, of waarom dat in de eerste plaats eigenlijk uit zou maken. Dagen vloeien in elkaar over en je blijft maar doorgaan.” Dit is de sfeer waarin de nieuwe single ‘Womba’ zich bevindt. Het nummer is geschreven achterin de tourbus en weerspiegelt de ongekende skills van een artiest die barst van de creativiteit.

Komend voorjaar tourt Jasper Maekelberg solo door Europa. Tijdens zijn tournee met Balthazar, kwam Maekelberg erachter dat hij groots kan zijn met een kleine setup. Die formule houdt hij aan. Omgeven door congas, loop stations en synths, creëert hij een eigen wereld op het podium en doet waar hij het meest van houdt: samen met zijn publiek het hier en nu ontstijgen.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login