KURT VILE SOLO OP 7 juni @ Muziekgieterij en 10 JUNI @ DE ROMA!

kurt-vile

Kurt Vile richtte in een ver verleden mee The War On Drugs op, maar verliet de band meteen na de release om zich te focussen op zijn solocarrière. De voorbije tien jaar bracht hij met z’n vaste begeleidingsband The Violators maar liefst zeven platen uit. Het grote publiek leerde hem kennen met Wakin On A Pretty Daze (2013) en opvolger b’lieve I’m goin down… (2015) waarvan vooral single Pretty Pimpin het erg goed deed op de radio. In 2017 bracht hij samen met Courtney Barnett nog het fantastische Lotta Sea Lice uit, waarop Kurt en Courtney bewezen dat ze samen het ideale lazy slackerrockduo vormden. In oktober 2018 stond Kurt Vile met z’n Violators in de AB om hun laatste plaat Bottle It In voor te stellen. Dit voorjaar trekt Kurt Vile voor het eerst in zes jaar nog eens solo de baan op. Dat belooft om mooie avonden te worden!

7 juni @ Muziekgieterij Maastricht TICKETS
10 juni @ De Roma TICKETS

You must be logged in to post a comment Login