Geen widgets gevonden in de zijbalk

Er is een nieuwe grote naam aangekondigd voor de volgende editie van Dour Festival: de koning van de grime, Stormzy! Vrijdag 17 juli wordt dus een geweldig moment onder de windturbines met de Britse Stormzy, die midden december zijn nieuw album ‘Heavy Is The Head’ uitbracht en de Ancienne Belgique 2 keer uitverkocht in één weekend.

In 2015 ontdekte de muziekwereld Stormzy en noemde hem meteen “een van de meest veelbelovende artiesten van zijn generatie”. In minder dan vijf jaar tijd is deze beschrijving al achterhaald. Stormzy is intussen uitgegroeid tot een topper met invloed tot ver buiten het artistieke domein. Op slechts 26-jarige leeftijd stond Stormzy, wiens echte naam Michael Ebenazer Kwadjo Omari Owuo Jr is, op de voorpagina van Time Magazine, een editie die werd opgedragen aan de hoofdrolspelers van nu zoals Greta Thunberg en de Spaanse artieste Rosalía. Van street prins tot koning van de grime en rolmodel voor een hele generatie: Stormzy heeft zichzelf gevestigd als een onontkoombare artiest.

De Early Bird-tickets zijn nu beschikbaar. Profiteer van het voorkeurstarief tot en met 23 januari 2020!

Reeds aangekondigde artiesten voor Dour Festival : A$AP Rocky, Angèle, Dirtyphonics LIIVE, Floating Points live, Nekfeu, Sven Väth, Yves Tumor & It’s Band.

____________________________________
meer infos tickets.dourfestival.eu – #dour2020

.

Door Peter