Millionaire op 11 april naar Muziekodroom Hasselt!

Millionaire

Terug van weggeweest: Millionaire! Tim Vanhamel kende eerst passages bij Evil Superstars en dEUS, maar maakte begin deze eeuw furore in binnen-en buitenland als frontman van Millionaire.

De band rond Tim Vanhamel kende in zijn prille begin een periode van glorie en faam. Muse en Queens of the Stone Age waren al snel grote fans en namen Millionaire mee op tournee. Maar na de release van hun tweede album in 2005 werd het stil, akelig stil. Niemand verwachtte dan ook een comeback, tot in 2017 het album Sciencing werd uitgebracht. De band had in de tussentijd dus niet stilgezeten, integendeel zelfs. Er is hard gewerkt en het werken gaat door, want afgelopen april kwam de indierockband met de nieuwe single Don’t. De EP is geïnspireerd door The Dirtbombs, Ween en jaren ‘60 soulmuziek. Ze klinkt funky, groovy én is de voorbode voor het nieuwe album ‘APPLZ ≠ APPLZ’ dat verwacht wordt in maart 2020.

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login