WOO HAH! LOST EERSTE NAMEN: KENDRICK LAMAR, DABABY, A$AP FERG EN MEER!

woo-hah
Hiphopfestival WOO HAH! kondigt vandaag de eerste artiesten voor de editie van 2020 aan. Niemand minder dan KENDRICK LAMAR is de eerste headliner. Daarnaast zijn nog eens 18 artiesten bevestigd: A$AP FERG, AITCH, ARES, ASHAFAR, CHO, DABABY, EARTHGANG, GOTU JIM, HO9909, LIL KEED, LIL TECCA, MENSA, RIMON, SANTI, SKI MASK THE SLUMP GOD, TIFFANY CALVER en ZWANGERE GUY. WOO HAH! vindt plaats van vrijdag 10 tot en met zondag 12 juli 2020. De kaartverkoop start op zaterdag 7 december om 10:00 uur via Ticketmaster. Meer informatie is te vinden op woohahfestival.com.

Sinds zijn debuutalbum ‘good kid, m.A.A.d. city’ uitkwam in 2012 heeft KENDRICK LAMAR zich binnen een kort tijdsbestek opgewerkt tot de huidige koning van de hiphop en één van de grootste artiesten van het moment. Albums als ‘To Pimp A Butterfly’ (2015) en ‘DAMN.’ (2017) ontvingen lovende recensies en werden door muziekcritici bestempeld als meesterwerken. Kendrick Lamar staat bekend om zijn scherpe, technische raps met veelal sociaal-politiek gelaagde teksten en de gevarieerdheid in zijn muziek. Ook heeft hij een bijzondere live reputatie, die hij begin 2018 meer dan waar maakte tijdens zijn DAMN.-tour in Ziggo Dome en op Lowlands datzelfde jaar. Volgend jaar maakt hij op WOO HAH! zijn comeback maken in Nederland.

Op 10, 11 en 12 juli 2020 zullen in totaal meer dan 60 artiesten te zien zijn op het evenemententerrein Beekse Bergen, waar weekendbezoekers ook kunnen overnachten in bungalows, op Camp WOO HAH! of op de camping. Het festival trok vorig jaar met haar weekend-vullend programma vol internationaal gerenommeerde artiesten al meer dan 37.000 bezoekers van over de hele wereld.

“Jaar in jaar uit proberen we WOO HAH! op alle vlakken te verbeteren en de groei van het festival in goede banen te leiden. Voor de komende editie waren we al vóór aanvang van de 2019 editie in gesprek om Kendrick Lamar als headliner voor 2020 te boeken, een ware jongensdroom die uitkomt voor ons. Los van het samenstellen van een zeer gebalanceerde line-up zal er dit jaar meer aandacht zijn voor de camping: met het bieden van meer vooropgezette tenten en een grotere camping met betere faciliteiten willen we de WOO HAH!-ervaring nog beter maken. Vanaf hier begint het hele circus officieel weer, wij hebben er zoals elk jaar weer onverminderd veel zin in en vertrouwen erop dat ons publiek dat ook weer heeft,” aldus Ruud Lemmen (Festivaldirecteur, WOO HAH!).

WOO HAH! Festival 2020
VRIJDAG 10, ZATERDAG 11, ZONDAG 12 JULI 2020
Evenemententerrein Beekse Bergen

HUIDIGE LINE UP:
Kendrick Lamar – A$AP FERG – Aitch – Ares – Ashafar – Cho – DaBaby – Earthgang – Gotu Jim – Ho99o9 – Lil Keed – Lil Tecca – Mensa – Rimon – Santi – Ski Mask The Slump God – Tiffany Calver – Zwangere Guy + many more to be announced

TICKETS:
Weekendtickets
Weekendtickets incl. luxe accommodatie – Prijzen variabel
Weekendtickets incl. campsite – €189,- (incl. servicekosten)
Weekendtickets incl. Camp WOO HAH! – Prijzen variabel
Weekendtickets excl. campsite – €154,- (incl. servicekosten)

Dagtickets
Vrijdag tickets – €59,- (incl. servicekosten)
Zaterdag/zondag tickets – €84,- (incl servicekosten)

Reistickets
Kijk voor alle prijzen op woohahfestival.com

Meer informatie en tickets:
www.woohahfestival.com

De kaartverkoop voor WOO HAH! 2020 start op zaterdag 7 december om 10:00 uur.You must be logged in to post a comment Login