Geen widgets gevonden in de zijbalk
Toonaangevende madam uit de amerikaanse RnB scene Kelis kondigt een internationale tournee aan om de twintigste verjaardag van haar fantastische debuutplaat te vieren. Een liveconcert dat Brussel zal doen daveren dat je absoluut gezien moet hebben op 9 maart in de AB in Brussel! De ticketverkoop start vrijdag 22 november om 10u.
 .
Kelis brengt in december ‘99 ‘Kaleidoscope’ uit. Haar debuutplaat die haar stempel op zijn tijdperk drukt met haar Afro-futuristische muziekstijl die vandaag nog steeds fris en modern klinkt. Singles als “Caught Out There”, “Good Stuff” en “Get Along With You” beïnvloeden sindsdien tal van artiesten en tal van generaties. Een 20e verjaardag van zulk iconisch album vier je in stijl: je brengt het integraal live op het podium aangevuld met je andere grootste hits. Het staat buiten kijf dat deze tournee langs België passeert! Afspraak in de AB met deze markante Amerikaanse zangeres.

.

Door Peter