Geen widgets gevonden in de zijbalk

Na het immense succes van haar debuutalbum ‘Brol’, keert Angèle op 8 november terug met het vervolg: ‘Brol – La Suite’. Angèle’s eerste wapenfeit, ‘Brol’, kwam eind 2018 uit en is op een jaar tijd goed voor 4x platinum.

Angèle schopt het ver buiten eigen land, ook Frankrijk gaat volledig plat voor de Belgische schone: Angèle is onmiskenbaar hét popfenomeen van 2019. ‘Brol – La Suite’ telt 6 gloednieuwe nummers en een orkestversie van ‘Ta Reine’. De pre-order staat sinds vandaag online.

, Angèle kondigt het vervolg aan voor haar album ‘Brol’: ‘Brol-La Suite’

TRACKLISTING
1. La thune
2. Balance Ton Quoi
3. Jalousie
4. Tout Oublier (feat. Romeo Elvis)
5. La Loi De Murphy
6. Nombreux
7. Victime Des Réseaux
8. Les Matins
9. Je Veux Tes Yeux
10. Ta reine
11. Flemme
12. Flou
13. Perdus
14. Oui Ou Non
15. Insomnies
16. Tu Me Regardes
17. J’Entends
18. Que Du Love (feat. Kiddy Smile)
19. Ta Reine (Version Orchestrale)

Door Peter