Hanne Hukkelberg lost video ‘Tobelittle’ en speelt @ De Roma en Wilde Westen!

hanne-hukkelberg

Noorse zangeres, componist en multi-instrumentalist Hanne Hukkelberg is na twee jaar terug met een nieuw album, ‘Birthmark’. Na eerste singles ‘Crazy‘  en ‘The Young and Bold I‘ lost de Noorse zangeres een nieuwe video voor het fascinerende ‘Tobelittle‘. Clash Music ging met de première aan de haal!

This is a video where I kind of watch myself sing and develop. For me personally, this video is encouraging me to keep evolving as a person and not give up on myself, try to embrace change, the new shapes of myself and to embrace that by myself and my beloved ones around me.

Katiana Zachariou has filmed, directed and edited this and made a beautiful frame around this theme. I hope this will inspire others to embrace them selves and others as well.
– Hanne Hukkelberg

UPCOMING

18.10.2019 – De Roma (Antwerpen)
19.10.2019 – Wilde Westen (Kortrijk)

Noors popfenomeen Hanne Hukkelberg slaagt er reeds vijftien jaar lang in om op haar platen een volstrekt unieke combinatie te creëren van elektronische en organische klanken. Haar typerende sound eigent zich een plaats op tussen pop en experiment en ontstaat rond samples en de onmiskenbare, verbluffende stem van Hukkelberg herself.

Met nieuw album ‘Birthmark’ neemt Hukkelberg gas terug en verlegt ze de focus naar klare teksten die handelen over wetenschap, de liefde, het lot, verlies en het leven van alledag. Door eerdere samenwerkingen met muzikanten als Emilie Nicolas, Highasakite en Brian Ferry geraakte Hukkelberg geïnspireerd meer de weg van ‘pop’ in te slaan. Haar zesde album is een terugkeer naar haar voorliefde voor soul en r&b.

You must be logged in to post a comment Login