Geen widgets gevonden in de zijbalk

Indieband Victories at Sea is terug met een nieuwe single, inclusief videoclip. Quiet House is de eerste single van het op 17 januari 2020 te verschijnen tweede album van de band; ‘Everybody’s Lost And All I Want Is To Leave’. Het drietal uit Birmingham werkt voor deze releases samen met het Rotterdamse Gentlemen Recordings.

Plaat op eigen voorwaarden
Na een druk bestaan met een volle touragenda met tours met Editors en The Boxer Rebellion, nam de band bewust gas terug. Het album is opgenomen in de wijde omgeving van Schotland. Ontstaan uit een drang om ver weg te zijn van het drukke leven, met de volle focus op het maken van een plaat, zonder ergens rekening mee te moeten houden. Frontman en songwriter JP White is heel tevreden met wat deze periode heeft gebracht:

“Uiteindelijk hebben we een plaat gemaakt op een speciale plek en op speciaal tijdstip in ons leven. Ik ben blij dat we dit gedaan hebben. Het heeft ons sterkere mensen en betere vrienden gemaakt en dat is allemaal vastgelegd in de teksten, melodieën, liedjes en leuke toevalligheden.”

.

Door Peter