Geen widgets gevonden in de zijbalk

Op 27 oktober komt multi-platinum zangeres Heather Nova de Muziekodroom verwarmen met haar gouden sopranostem. Het is dan precies vijfentwintig jaar en één dag geleden dat ze samen met producer Youth (The Verve, Pink Floyd, Paul McCartney) haar doorbraakalbum Oyster de wereld in stuurde. Dit jaar bracht ze met diezelfde producer haar nieuwe en tiende (!) album uit: Pearl. Samen met Youth zoekt ze hier het gelaagde geluid van haar eerste succes terug op, en put ze inspiratie uit de storm van gevoelens die een echtscheiding met zich meebrengt. Zoals de producer zelf al zei over de demo’s: “de verbinding met en de sfeer van Oyster is er, maar de nummers zijn nog veel beter!”
De cirkel is met andere woorden rond, en dat mogen we samen met haar delen.

TICKETS

Door Peter