Geen widgets gevonden in de zijbalk
Dermot Kennedy is nu al één van de revelaties van 2019. Na een hopeloos uitverkochte show in de AB en een al even langverwachte show komende zomer op Pukkelpop, ligt op 27 september eindelijk zijn debuutplaat in de rekken. Daarna trekt hij opnieuw de baan op voor zijn grootste tournee tot nog toe! Op vrijdag 15 november staat een niet te missen concertavond in Vorst Nationaal op de planning.
 .
Zijn stem, zijn gevoelige karakter en zijn charisma zijn verbluffend. De 25-jarige Ier maakt indruk met zachte en onweerstaanbare melodieën. Dermot Kennedy schrijft verder aan zijn verhaal met de nakende release van zijn debuut ‘Without Fear’. Als voorsmaakje krijgen we vandaag al de sublieme nieuwe single “Outnumbered”. Een nieuwe plaat, een nieuwe productie, hits van “After Rain” over “Moments Passed” tot natuurlijk “Power Over Me”… hij heeft alle ingrediënten in huis voor een magische najaarstournee!
 .

Door Peter