Geen widgets gevonden in de zijbalk

Met ‘Stuck In The Status Quo’ uit 2017 maakte Stef Kamil Carlens zijn rentree in het popcircuit. Een terugkeer naar de pure muzikale schoonheid die we kennen van het oeuvre van Zita Swoon!

Stef Kamil Carlens heeft niet stilgezeten na zijn doorbraak met dEUS in de jaren negentig. Met Moondog Jr. en Zita Swoon bracht hij twaalf albums uit en speelde honderden concerten doorheen Europa. Maar hij is ook beeldend kunstenaar, componist van film -en theater muziek, producer en maakte met Zita Swoon Groupeen aantal eigenzinnige voorstellingen.

In het najaar van 2019 verschijnt zijn tweede solo-album. Op het podium, met Maarten Moesen op drums, Nicolas Rombouts op contrabas, Nel Ponsaers op keys en Alma Auer op harp brengt hij nieuw en oud werk uit zijn uitgebreide repertoire reikend van melancholisch tot super-funky.

TICKETS

Door Peter