VOLBEAT OP 21 NOVEMBER @ LOTTO ARENA!

volbeat
De Deens-Amerikaanse hard rockers van Volbeat hebben vandaag veel en groot nieuws: er komt een nieuw album aan, er is een nieuwe single en video, én er volgt een nieuwe wereldtournee!
 .
Op 2 augustus verschijnt het zevende album ‘REWIND, REPLAY, REBOUND‘. De verwachtingen staan hooggespannen na de #1 chartnotering van voorganger ‘Seal The Deal & Let’s Boogie’ in o.a. België, Duitsland, Zweden, Denemarken, en Finland uit 2016. In afwachting van de release van Volbeat’s nieuwe album is er vandaag alvast een voorsmaakje met een eerste single en video voor “Leviathan”. Bekijk de nieuwe track hier.
 .
Volbeat staat gekend om zijn geheel eigen en herkenbare sound van psychobilly en punk getinte rock ‘n’ roll. De band is een graag geziene gast op Graspop Metal Meeting en Rock Werchter. Hun laatste indoor passage in België vond plaats in een tot de nok gevulde Vorst Nationaal in november 2016. Hoog tijd om dat feest over te doen en wel op donderdag 21 november in de Lotto Arena in Antwerpen. De ticketverkoop start vrijdag 24 mei om 10u via livenation.be en proximusgoformusic.be. Special guest op het Europese luik van de ‘Rewind, Replay, Rebound Tour’ is het Amerikaanse Baroness, met het Canadese Danko Jones als opener.
 .

You must be logged in to post a comment Login