Geen widgets gevonden in de zijbalk

Ze is de meest bekroonde Franstalige artieste van dit jaar, en met 400.000 verkochte albums houdt ze zich ook moeiteloos staande in de playlists en hitlijsten van menig radiozender.

Na een uitverkochte zaal in Paleis 12 op 19 november, en een arenatournee in Frankrijk die steeds langer wordt (ze sluit de reeks met een optreden in Bercy in februari 2020!), keert Angèle terug naar Brussel voor een tweede concert in Paleis 12 van de Brussels Expo, en dat op zondag 9 februari 2020. Een uitzonderlijk Belgisch verhaal!
Tickets voor dit concert zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 15 mei om 10u.
De laatste tickets voor haar concert op 10 november in de Antwerpse Lotto Arena zijn momenteel hier nog verkrijgbaar.

Na Stromae en Damso, om er maar enkele te noemen, staat een nieuw Belgisch wonderkind op: Angèle, of voluit Angèle Van Laeken. Ze is hét fenomeen van het jaar. Waar het internet de Instagramsterren met scheepsladingen voortbrengt, onderscheidt Angèle zich van de massa die de aderen van YouTube doet dichtslibben als cholesterol. Als rasecht kind van haar tijd doet ze muzikale, modieuze, sociale en etnische grenzen vervagen. Ze is het gezicht van Brussel als centrum van de urban popmuziek in Europa. Ongeremd, vrij, niet gebonden aan een identiteit, klasse, buurt of huidskleur. Angèle belichaamt perfect haar generatie waarbij grenzen tussen muziekgenres niet meer dan een verre herinnering zijn. Haar debuutplaat ‘Brol’ laat zich smaken als de lekkerste smoothie van het jaar. Een grote dosis pop, beetje rap, beetje electro beats, samen in de blender.

START TICKETVERKOOP WOENSDAG 15 MEI, 10U

Door Peter