The Rumjacks maken de affiche van Sjock volledig!

sjock-2019

3 dagen, 3 podia en 44 acts. De 44e editie van Sjock -het best bewaarde festivalgeheim van Europa dat op 12, 13 en 14 juli 2019 op Poeyelhei Gierle nabij Turnhout plaatsvindt- is met  toevoeging van celtic punk-folkrock bazen The Rumjacks (AUS) nu volledig.

Eerder kondigde de organisatie onder meer al The Hives (SWE), Flogging Molly (US), The Hellacopters (SWE), Gluecifer (NOR), CJ Ramone (US), King Khan and the Shrines(DE), Booze and Glory (UK), JD McPherson (US), The Goddamn Gallows (US) The Briefs (USA), Electric Frankenstein (USA) en The Delta Bombers aan.

Line-up
MAIN STAGE
The Hives (SWE), Flogging Molly (US), The Hellacopters (SWE), Gluecifer (NOR), CJ Ramone (USA), King Khan and the Shrines (DE), The Rumjacks (AUS), Booze and Glory (UK), The Briefs (USA), Electric Frankenstein (USA), Night Birds, Baby Shakes (US), Los Chicos (ESP), The Schizophonics (USA), Grindhouse (AUS), The Hip Priests (UK), The Grave Brothers (BE).

TITTY TWISTER
The Delta Bombers (USA), The Go Getters (SWE), Vanja & The Dragtones (SWE-US), The Country Side of Harmonica Sam (SWE) , Charlie Thompson (UK), Walter Broes & the Mercenaries (BEL), The Kokomo Kings (SWE), The Goddamn Gallows (USA), Cousin Harley (CAN), The Hi-Winders (SWE), The Nite Howlers (FRA), Los Torontos (ESP), The Hi-Tombs (NL), Negative Nancy and the Moodswings (BE), Sant Anna Bay Coconuts (BE), The Heathen Apostles (US, Barstool Preachers (UK), Thee Scarecrows aka (UK).

BANG BANG STAGE
Bloodstrings (GER), The All-Star Wedding Band (BE), De Stekkers (NL), The Peawees (IT), Crackups (BE), Lone Wolf (NL), Prince Beastly (BE), Steal Shit Do Drugs (USA).

De line-up per dag per podium staat op de site.

Tickets
Tickets zijn te koop via https://www.sjock.com. Een combitickets voor 3 dagen kost € 80,-.

Sjock, het best bewaarde geheim der Europese festivals
Sjock, het oudste nog bestaande alternatieve én onafhankelijke festival van België viert dit jaar zijn 44e verjaardag en is al sinds jaar en dag een initiatief van de vrijwilligers van Jeugdhuis ’t Hoekske in Gierle. Het is de oervader van festivals als Groezrock, Jera On Air, Speedfest en ScumBash. In al die jaren tijd is het evenement uitgegroeid tot een uniek festival, waar Rock met de grote R centraal staat. Sjock scheidt zich af van de mainstream-waanzin en kiest bewust voor rock-‘n ‘-roll in de originele betekenis van het begrip. Vandaag de dag is Sjock dé ontmoetingsplaats voor rockabilly’s, psychobilly’s, hillbilly’s maar ook voor vetkuiven, tattoos, erotiserende netkousen, dito decolletés en voor iedereen die rock-‘n ‘-roll een warm hart toe draagt.

You must be logged in to post a comment Login