Geen widgets gevonden in de zijbalk

Zondag 30 juni wordt een dag om niet snel te vergeten. 20.000 lachende mensen die Doo-Wop (That Thing)Everything is Everything of een Fugees-klassieker meezingen in het Osseghempark. Ja, de komst van Ms. Lauryn Hillis er een om naar uit te kijken.

Het is intussen meer dan 20 jaar geleden dat The Miseducation of Lauryn Hilluitkwam en weinig albums werden invloedrijker. Ms. Hill was de eerste die zang en rap op natuurlijke wijze wist te combineren, ze brak een lans voor vrouwenrechten en veroverde al doende de wereld met talloze evergreens. Op het podium wordt pas echt duidelijk hoe geniaal de Amerikaanse is en dat zal niet anders zijn wanneer ze de 30ste editie van Couleur Café in grandeur zal afsluiten!

Maar eerst even terugspoelen naar zaterdag voor de komst van de Grammy-genomineerde rapper Joyner Lucas. Een naam die u best onthoudt, de man is immers goed op weg om een absolute superster te worden, door Eminem en Tech N9ne aanbeden voor zijn onvoorstelbare flow en levendige verhalen. In de USA is hij al een tijdje a big deal, op 29 juni speelt hij zijn allereerste Europese concert ooit. Wat later die dag zal er stevig gedanst worden want Craig David presenteert zijn TS5 show; een opzwepende DJ- en MC-set van dansvloerkrakers en eigen R&B-anthems waarmee hij eerder al Pukkelpop, Werchter en Tomorrowland de vernieling in speelde. U bent gewaarschuwd.

Rest ons nog te melden dat de virtuoze jazzsaxofonist Kamasi Washington op zaterdag 29 juni en niet – zoals eerder werd aangekondigd – op vrijdag 28 juni naar Couleur Café komt.

Na de paasvakantie volgen de laatste namen voor onze 3 hoofdpodia en een hele resem DJ’s en dubcollectieven.

Vrijdag 28 juni: Zwangere Guy, Sean Paul, Xavier Rudd, Wizkid, Mick Jenkins, Night Lovell, Kokoroko, Kabaka Pyramid & The Bebble Rockers, DVTCH NORRIS, Kojaque, Arp Frique, … (more to be announced) 
Zaterdag 29 juniCraig David presents TS5, Joyner Lucas, Hamza,  Tamino, Gentleman, Kamasi Washington, Niveau4 XXL, Inna de Yard, Hollie Cook, Veence Hanao & Le Motel, BCUC, OSHUN, Shayfeen & Madd, Bombataz, …(more to be announced) 
Zondag 30 juniMs. Lauryn Hill, Goran Bregovic, Protoje, Tiken Jah Fakoly, The Cat Empire, Rejjie Snow, Amparanoia, Sampa The Great, Martha Da’ro, Glauque, KOKOKO!, ISHA, …(more to be announced) 

 €42* voor een dagticket
€37* voor een dagticket in groep (10 personen)
€85* voor een combiticket 
€99* voor een combi+camping ticket
*: + reservatiekosten

Het Brussels transport met de MIVB is gratis dankzij de Event Pass code op het ticket. De NMBS-code geeft van vrijdag 28/6 tot en met maandag 1 juli 50% korting op alle treinritten in België. 

TICKETS & INFO

Door Peter