Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vandaag voegen ze de laatste 27 namen toe aan VESTROCK 2019:

NERVO (AUS) | Nielson | Stuk | De Kraaien | Pink Oculus | Memphis Maniacs | Sons(BE) | The Bony King Of Nowhere (BE) | She Drew The Gun (UK) | Hermitage Green(IRL) | Morrissey & Marshall (IRL/UK) | AAD | De Hobbyisten | Isabel Provoost |Anemone | JRD | Heads

Voor VESTROCK UNIVERSITY, een interessant en inspirerend onderwijsprogramma, opgezet in samenwerking met HZ University of Applied Sciences en Universiteit Gent, komen weervrouw Helga van Leur, stand up comedian Jasper van der VeenProf. Jaap den Doelder (over de recycling van plastic op festivals en Prof. Jan Baetens (over klimaatvoorspellingen)

Voor VESTROCK JUNIOR, het familieprogramma op zondag: Sterre Koning | Herman Brood Academie workshops muziek | Magic Unlimited | Sesamstraat | Meneer Monster“Over Een Kleine Mol” | Love2Dance

Met deze laatste toevoegingen is het VESTROCK 2019 programma compleet. In totaal zijn er meer dan 60 acts te zien, waaronder Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, Triggerfinger, White Lies, Frans Bauer, Gers Pardoel, Blaas of Glory, Black Honey, Davina Michelle, Navarone, Joost, Donnie en Mental Theo. Bekijk hier de trailer van VESTROCK 2019. De volledige line-up vind je onderaan deze nieuwsbrief en op www.vestrock.nl. Zien wij jou ook op 31 mei, 1 en 2 juni?

TICKETS & INFO

Door Peter