Laatste namen voor Dour Festival!

dour-2019

Cypress Hill, Vince Staples, SCH en 14 andere hiphop acts sluiten de line-up af voor Dour Festival 2019!

Dour Festival belooft het neusje van de zalm in muzikale avant-garde met al meer dan 200 aangekondigde artiesten, verspreid over verschillende genres. Maar, je weet het ondertussen waarschijnlijk al, we houden van je en we willen je nog één keer bekoren en de affiche in stijl af ronden.

We zijn vandaag verheugd om 2 nieuwe headliners voor de Last Arena aan te kondigen. Beiden aanwezig op donderdag 11 juli. De legendarische Cypress Hill, uit Californië, eren ons met hun aanwezigheid. Ze spelen aan de zijde van Orelsan en Vince Staples, die zonder enig twijfel een van de meest prominente figuren is in de US rap game. Het belooft alvast een buitengewone avond te worden!

Maar daar stopt het niet voor de Last Arena. Met trots kondigen we de terugkeer aan van Lord Esperanza uit Parijs en Juicy die een speciale show brengt samen met The Bravo Brass Band feat. Darell Cole.  We volgen onze lievelingen van Le 77 ondertussen al bijna 3 jaar. Deze editie gegeven we ze ook een plekje op onze Last Arena.

De affiche van de Boombox sluit zich ook af met Ocean Wisdom uit Londen die in 3 jaar tijd een stevige reputatie verwierf als “the next big thing” in de Engelse rap. Octavian vervoegt ons ook, erkend door king Drake en vertegenwoordiger van UK grime van de toekomst, net zoals SCH die een scherpe rauwe stijl heeft, ver van de traditionele hiphop uit Marseille. We nodigen ook Duckwrth uit, een van de grootste beloftes van de Californische rap. En we kunnen rekenen op het quintet Phony Ppl uit Brooklyn om een mix te brengen van jazz, soul, ambient, funk en fragmenten hiphop. En natuurlijk plaatsen we ook onze favoriete opkomende Belgische acts in het daglicht: Dvtch Norris, Miss Angel, Rare Akuma en Slim Lessio.

En om af te sluiten ronden we ook de scène van Lefto af. We voegen de zelfverklaarde “Magere Hein van de Rap Game” toe BLVC SVND. De rapper van L.A. haalt zijn donkere teksten uit een zwart en koud universum. Peet, ook gekend van de crew van Le 77 uit Brussel, is dan weer een nieuw soloproject die zeker de moeite waard is om te ontdekken.

Opnieuw getuigt de line-up van muzikale diversiteit en alternatieve muziek met sterke internationale headliners. We zien elkaar in Dour van 10 tot 14 juli voor een nieuwe uitzonderlijke editie.

Ontdek de volledige line-up op dourfestival.eu

You must be logged in to post a comment Login