Geen widgets gevonden in de zijbalk

Zet jullie schrap voor deze tweede reeks namen!

OSCAR D’LEON salsa – Venezuela
Venezuela heeft één grote muzikale ster, bekend over de hele wereld als ‘La Leyenda’ de la Salsa, El Sonero del Mundo: Oscar d’Leon.
76 jaar ondertussen, maar zijn shows hebben niets aan energie ingeboet. Een show van Oscar d’Leon is een belevenis, je kan deze levende legende nog eens aan het werk zien in Hoogstraten!

SILVIO MORA merengue – Dominicaanse Republiek
Snelle, hitsige mambo merengue uit Santo Domingo: Silvio Mora is de huidige nummer één van het genre in de Dominicaanse Republiek.
In 2007 scoorde hij zijn eerste hit ‘El Camaron‘ en zijn ster rees. In 2011 stond hij voor het eerst op een Europees podium in Hoogstraten.

SAMORA reggae – Suriname
Een frisse nieuwe sound in de scene. Daar houden wij wel van. De Surinaamse Samora brengt een moderne reggae cross-over met soulfunk en pop. Getuige daarvan is deze ‘Me Na Fallin‘.

MANNY ROD bachata – Dominicaanse Republiek/Zwitserland
Grupo Extra zorgt al jaren voor geweldig dansbare bachata en speelde meermaals op ons podium. Sterzanger Manny Rod gaat sinds kort solo verder met zijn eigen band. Hij bracht in 2018 zijn eerste cd ‘My Destiny’ uit.

BM electro soukous – Congo
Deze Congolose rapper/zanger brengt een moderne elektronische variant van traditionele soukous. Dé Afrikaanse hit van het jaar is van zijn hand. ‘Rosalina’ is al maanden trending.

BMW soca – Aruba
Aruba is een tropisch feesteiland, en BMW is een van dé muzikale exportproducten. Ze zullen jullie op ons campingpodium opnieuw wakker schudden met hun aanstekelijkesoca vibes.

LA CUNETA latin rock – Nicaragua
La Cuneta Son Machín is een 5-koppige groep uit Managua, Nicaragua. Ze brengen een combinatie van latin rockcumbia en salsa en gebruiken daarbij traditionele instrumenten zoals de marimba en veel percussie. Een stevige brok dansbare muziek!

Door Peter