Geen widgets gevonden in de zijbalk
NIKLAS PASCHBURG
Niklas Paschburg is een 24-jarige Duitse pianist. Zijn muziek schommelt tussen neoklassiek, ambient en elektronische muziek. Luister je graag naar Nils Frahm, Bonobo, Kiasmos of Bon Iver? Dan is jouw plaats zeker voor het AFF podium op 13 april.
.
TRISTAN
Dit nieuwe project van zangeres en componiste Isolde Van Den Bulcke werd al opgepikt door Pigeons and Planes en kwam voor in verschillende playlists o.a. in die van Russel Hobbs (Gorillaz). De muziek van Tristan wordt omschreven als een mix van Lianne La Havas, Boards of Canada en Wayne Shorter. Een schone mix als u het ons vraagt!
.
SERGEANT
Sergeant is het project van Ferre Marnef (Soldier’s Heart, Glints). Ferre verzamelde doorheen de jaren stukjes en beetjes muziek, oftwel loops. Deze loops worden nu getransformeerd tot (pop)nummers die zich live vertalen tot een feest! De begeleiding van Benjamin Cools (Soldier’s Heart) en Jasper Segers (Soldier’s Heart/Jaguar Jaguar) zorgen voor een aanstekelijk surplus!
.
Dat Little Waves vooralsnog kleinschalig genoemd wordt, heeft enkel te maken met vierkante meters. De intieme en hoogst uitzonderlijke setting waarin het publiek kan genieten van grote namen én opkomende indie-bands is uniek. Een mix van lokaal en internationaal, opkomend en gevestigd, minimalistisch en ruig, dat is Little Waves 2019!
.

Door Peter