Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het is al maart en de temperaturen beginnen te stijgen. Dat kan maar een ding betekenen: het festivalseizoen is in aantocht! Hoog tijd dus voor het oudste alternatieve muziekfestival van het land om de eerste lading namen bekend te maken voor Rock Herk 2019.

Voor het hoofdpodium pakt de organisatie van Rock Herk uit met een reeks namen van formaat, waaronder Belgische trots dEUS plays the ideal crash, Digitalism (live), Band of Skulls en Dead Man Ray. Daarnaast geven we naar goede gewoonte ook aanstormend jong talent een plaats op onze main stage. Dit jaar zijn dat Tessa Dixson en Mooneye, beide winnaars van de Nieuwe Lichting 2019 van Studio Brussel en Boi Wonder.

Het tweede podium, de Club, biedt plaats aan het hardere werk. Ook hier pakt de organisatie uit met een eerste lading stevige headliners in de vorm van het punkduo Sleaford Mods uit het Verenigd Koninkrijk en nog veel meer Belgsich geweld van Amenra, Whispering Sons, Gruppo di Pawlowski, Slow Crush en Crackups.

Het derde podium van Rock Herk, de Street, krijgt deze editie alvast bezoek van dirk.. De dj-acts voor het vierde podium, Dansbaar, volgen binnen enkele weken samen met nog meer namen voor de andere podia!

Na het succes van vorig jaar pakt Rock Herk opnieuw uit met een groepsticket. Wanneer je vier combitickets koopt, ontvang je een vijfde combiticket volledig gratis (ter waarde van 52 euro). Wees er snel bij want er zijn slechts 200 groepstickets beschikbaar.

Opgelet! De laatste jaren was Rock Herk steeds uitverkocht nog voor het festival van start ging. Festivalbezoekers die snel beslissen zijn bijgevolg meteen zeker van een gegarandeerde toegang tot het festivalterrein. Tickets voor Rock Herk zijn online te verkrijgen via www.rockherk.be.
Rock Herk vindt plaats op 12 en 13 juli 2019 aan de sportterreinen Harlaz-Olmenhof te Herk-de-Stad.

TICKETS & INFO

 

Door Peter