Paradise City viert 5e verjaardag en maakt eerste namen bekend!

paradise-city-2019

Dit jaar vindt Paradise City plaats op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli. De site is nog immer het magische domein van Kasteel Ribeaucourt in Perk. De 5-jarige jubileumeditie houdt vast aan dezelfde beginselen als waarop de eerste in 2015 werd gebouwd: een mix van de beste elektronische muziek, een publiek met een open geest en een stevige inspanning om daarbij de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Voor zijn vijfde editie trekt Paradise City alle muziekregisters open. Niet minder dan 65 DJ’s en live acts zullen er te zien en te horen zijn. Een greep uit het aanbod:

&ME, Carista, Blond:ish, Dixon, DJ koze, Eris Drew, Jan Blomqvist & Band, John Talabot, Mim Suleiman & Esa, Mind Against, Motor City Drum Ensemble en Nu Guinea.

Naast de imposante line-up, worden ook enkele veranderingen aan de festivalopstelling gedaan. Met een groeiend aantal bezoekers en de wens de dansvloer compact en dichtbij de DJ te houden, is er nood aan een vierde podium. Dit zal in het bos rond het kasteel worden gebouwd.

Voor een overzicht van de maatregelen die Paradise City neemt om de ecologische voetafdruk te beperken: paradisecity.be/green

Op de website delen de organisatoren ook in alle openheid het rapport dat CO2-Logic maakte over de editie van 2018: paradisecity.be/news/carbon-footprint

You must be logged in to post a comment Login