Christine And The Queens & Róisín Murphy op 7 augustus @ Lokerse Feesten!

christine-and-the-queens-lokerse-feesten-2016-3

Op woensdag 7 augustus verwelkomt Lokers Feesten met trots 2 absolute tòpvrouwen: Christine And The Queens is op nauwelijks enkele jaren tijd een wereldster geworden dankzij 2 geweldige albums en haar fantastische live shows. En de ravissante Róisín Murphy is (eerst met Moloko, later solo) één
van de meest eigenzinnige én succesvolle vrouwelijke artiesten van de laatste 25 jaar. De voorverkoop start meteen via www.lokersefeesten.be, meer vrouwelijke topnamen voor deze unieke dag worden later toegevoegd.

De 45e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 tot en met zondag 11 augustus 2019. Eerder werd reeds de komst van OSCAR AND THE WOLF, SCORPIONS, EUROPE, THE OFFSPRING, NOFX, HEIDEROOSJES en THE DAMNED bekendgemaakt. Meer nieuwe namen volgen binnenkort.

You must be logged in to post a comment Login