Sjock Festival komt met reeks straffe namen!

sjock-2019

Ook JD McPherson (US), Vanja & The Dragtones (SWE-US), Cousin Harley (CAN), The Nite Howlers (FRA), The Hi-Winders (SWE) en Walter Broes & the Mercenaries (BEL) komen dit jaar naar de 44e editie van Sjock. Deze zes acts spelen in de Titty Twister, één van de drie podia die het festival rijk is.

Eerder maakt de organisatie al onder meer de volgende namen bekend: The Hives (SWE),CJ Ramone (USA), Booze and Glory (UK), The Goddamn Gallows (USA), The Delta Bombers (USA), The Briefs (USA), Electric Frankenstein (USA), Los Chicos (ESP), The Schizophonics (USA), Charlie Thompson (UK), The Country Side of Harmonica Sam(SWE) , The Kokomo Kings (SWE), Steal Shit Do Drugs (USA), Thee Scarecrows aka(UK), Los Torontos (ESP).

Sjock, het best bewaarde geheim der Europese festivals

Op 12, 13 en 14 juli 2019 vieren liefhebbers van punk- en garagerock; rockabilly; surf; rock-‘n‘-roll en van aanverwante muzikale genres weer hun jaarlijkse hoogmis. Dat weekend vindt namelijk de 44e editie van Europa’s meest authentieke, sfeervolle en sympathieke festival plaats op Poeyelhei Gierle nabij Turnhout: Sjock, het best bewaarde geheim van alle Europese festivals. Dus don’t tell anyone!

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login