Vestrock komt met 8 nieuwe namen!

triggerfinger

Het nieuwe jaar begint goed met maar liefst acht nieuwe namen voor de jubileumeditie op 31 mei, 1 en 2 juni 2019:

Triggerfinger (BE)
Davina Michelle
Navarone
Sophie Francis
The Wood Burning Savages (IRL)
Broken Witt Rebels (UK)
From Inside (UK)
T!M Ned (USA)

Tijdens hun tweede editie in 2011 was Triggerfinger de eerste grote headliner. Acht jaar later hebben ze allebei wat te vieren: VESTROCK bestaat 10 jaar in 2019, Triggerfinger 20 jaar. Ruben Block en de zijnen vieren hun jubileum met een overdonderende best of tour die ook langs Hulst raast. Davina Michelle schreef vorige week Nederlandse hitgeschiedenis. Haar megahit Duurt Te Lang staat inmiddels exact elf weken op 1 in de Top-40, en daarmee verbreekt de Rotterdamse zangeres het staande record van Céline Dion. De Nijmeegse band Navarone betrad in 2015 al de VESTROCK weide. Afgelopen vrijdag wonnen ze The Battle in The Voice of Holland.

Bekijk hier de aankondigingsvideo van de nieuwe namen voor VESTROCK 2019.

Eerder kondigden ze onder andere Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, RONDÉ, Gers Pardoel en Blaas of Glory aan. Er volgen nog tientallen namen voor de jubileumeditie van VESTROCK en VESTROCK  JUNIOR. Meer informatie over alle aankondigingen is te vinden op  www.vestrock.nl.

Op 1 januari is de reguliere ticketverkoop gestart wat betekent dat nu de voorverkooptarieven gelden. Ook zijn er vanaf heden fysieke tickets beschikbaar bij de locaties van Pets & Co De Bruijn in zowel Hulst als Sluis. Kijk voor meer informatie op onze website www.vestrock.nl

You must be logged in to post a comment Login