Geen widgets gevonden in de zijbalk

Brussels rock-monument en Belgische cultband La Muerte heeft (voor het eerst sinds lang) een nieuw (heavy) album klaar dat vandaag verschijnt op CD en Ltd 2LP via Bxls label Mottow Soundz en op 12 januari stellen ze het live voor in de AB in de nieuwe bezetting die ook in stond voor de studio-opnames.

Dee J Moens en Marc Marais zijn de stichtende leden van de band en hebben naast La Muerte nog carrières binnen de muziek- en cinéma wereld. DeeJ Moens werkt(e) als live- en studio mixer / producer reeds samen met tal van binnen- en buitenlandse artiesten.  Marc (als Marco Lagune) heeft als regisseur een fascinatie voor Bmovies en docus, kortfilms en een langspeelfilm op zijn actief en bracht onlangs ook een boek over skatenPrimitive Skateboarding Belgium 1978 (Editions du Caid). In 2015 speelden ze alle grote festivals plat op hun reünietournee.

TICKETS

Door Peter