Geen widgets gevonden in de zijbalk

Met Bon Iver kondigden ze begin deze week de eerste van vele mooie bands aan voor Best Kept Secret 2019. Maar voor het zover is, hebben ze eerst nog vier nieuwe bevestigingen voor je, want ook Interpol, Mac DeMarco, Kurt Vile & The Violators en Cigarettes After Sex zijn eind mei van de partij! Blijf opletten, want de komende weken komen ze met meer nieuwe namen.

Vandaag is de verkoop gestart van de bungalows en chalets, camper/caravan-plekken en comfortabele tenten in de Boutique Village (zie alle info onderaan deze mail). Morgen, zaterdag 1 december, gaan om 10 uur de losse festivaltickets in de verkoop.

Over de nieuwe bands
Met open armen ontvangen wij dit jaar Interpol. Deze gelauwerde veteranen van de postpunk revival zijn al sinds instant-classic Turn On The Bright Lights uit 2002 vaandeldrager aan het front: donker, industrieel en zeer catchy. Mac DeMarco past moeiteloos in het straatje van geniale geesten als Unknown Mortal Orchestra en Ariel Pink, alleen is bij Mac alles net een beetje zonniger. Psychedelisch meesterbrein Kurt Vile was er met zijn Violators al bij op de eerste editie van Best Kept Secret in 2013. Zijn unieke, laidback sound combineert het beste van de 70s singer-songwriters met de 90s underground gitaarsound. Cigarettes After Sex giet zijn hartzeer in de vorm van breekbare dreampop en breng dat live in een verstilde, stemmige show. Alles in mineur, alles beeldschoon.

Voorverkoop informatie
Zaterdag start de voorverkoop van de losse dag- en weekend tickets. De accommodatieverkoop is vanaf nu gestart. Op onze vernieuwde website kun je onder accommodaties snel een kijkje nemen. Gaan jij en je vrienden voor de vertrouwde festivalcamping aan het meer, of wil je je tentje opzetten op de gloednieuwe Boutique Village met volop ruimte tussen het groen en ’s ochtends een gratis ontbijt? Let op: Bij het boeken van deze verblijven, kun je ook direct weekendtickets voor jou en je medebewoners aanschaffen!

Hieronder nog even een recap wanneer welke accommodaties en tickets in de verkoop gaan.

Bungalowpark (via Beekse Bergen): vrijdag 30 november
Boutique Village: vrijdag 30 november
Camper/caravan: vrijdag 30 november
Alle weekendtickets en dagtickets: zaterdag 1 december 10 uur
Bring-Your-Own-Boutique: zaterdag 1 december 10 uur
FestiTenten en KarTenten op de reguliere camping: zaterdag 1 december 10 uur

Door Peter