Geen widgets gevonden in de zijbalk
Met gloednieuwe single “Grip (Omarm Me)” en een geweldige show op het hoofdpodium van Pukkelpop is Bazart terug van even weg geweest. De jongens hebben allesbehalve stilgezeten. Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons werkten volop aan de opvolger voor debuutalbum ‘Echo’, die op 21 september uitkomt. De Bazart-identiteit blijft, maar “het is allemaal wat lichter en vrolijker geworden”, aldus Terryn.
Bazart bracht hun nieuw werk afgelopen weekend voor de eerste keer live op Pukkelpop. Vanavond doen ze dat opnieuw met een Sunset Concert aan het Q-Beach House. Maar het is vooral uitkijken naar zaterdag 20 oktober, want dan keren de gasten terug naar het Sportpaleis voor een spectaculaire nieuwe show, vol hits en veel nieuwe songs. Tickets voor het najaarsconcert zijn nu beschikaar.

Door Peter