Geen widgets gevonden in de zijbalk
Een uitverkochte show in de Ancienne Belgique begin 2018, een fenomenale doortocht op Rock Werchter én een uitverkochte show in De Roma. George Ezra is hot! Goed nieuws voor de fans van de Britse singer-songwriter. Om aan de grote vraag naar tickets tegemoet te komen wordt het concert van George Ezra op 31 oktober, dat oorspronkelijk zou plaatsvinden in De Roma, verplaatst naar de Antwerpse Lotto Arena.
Het concert in De Roma was al een hele tijd uitverkocht en dankzij de verhuis naar de Lotto Arena krijgen fans nu de kans om er alsnog bij te zijn op 31 oktober. Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor het concert in de Lotto Arena. Wie dat wenst, kan zijn tickets terugbetaald krijgen. Mensen die een ticket kochten voor het concert in De Roma worden persoonlijk gecontacteerd. Tickets zijn vanaf nu beschikbaar!

Door Peter