Geen widgets gevonden in de zijbalk

Simpel: het veertiende studioalbum van Paul Weller lijkt niet op zijn voorgangers, noch solo, noch in groep. Nog nooit legde hij zijn melancholische kant zo bloot als in de songs op deze plaat. ‘True Meanings’ wordt gekenmerkt door een grootse, doch delicate orkestratie waar de stem van Weller, op het top van zijn kunnen en hand in hand met oprechte teksten, volledig tot haar recht komt.

Afgelopen 25 mei vierde Paul Weller zijn 60ste verjaardag: een mijlpaal die een belangrijke periode in zijn leven markeert, en die zonder twijfel doorschemert in ‘True Meanings’. Zo legt hij uit:

“I’ve been really comfortable with myself in the last ten years, I think. In life, and just the way I make music. I’ve got a greater appreciation for it all, really. I used to worry about that thing of getting older and losing your creativity, losing the plot, but I haven’t found that. I’ve found the opposite.”


TRACKLISTING

1. The Soul Searchers
2. Glide
3. Mayfly
4. Gravity
5. Old Castles
6. What Would He Say?
7. Aspects
8. Bowie
9. Wishing Well

10. Come Along

11. Books

12. Movin On

13. May Love Travel With You

14. White Horses

 

Door Peter