Geen widgets gevonden in de zijbalk

Vandaag lost Crammerock meteen negen nieuwe namen: Camo & Krooked (dj set), Coely, Het Zesde Metaal, The Sheila Divine, Fleddy Melculy, Jacin Trill, Macky G, Portland en The Upbeats.

Met bands als Het Zesde Metaal, Coely, Fleddy Melcully en Portland geeft het festival alweer een plaats aan haar muzikale Belgen. Daarnaast komen drum’n’bassfanaten zeker aan hun trekken met Camo & Krooked, die je dit weekend trouwens aan het werk kon zien op Dour,Macky G en The Upbeats. Met Jacin Trill haalt het festival opnieuw hiphop van onze zuiderburen naar Stekene.

Eerder was al bekendgemaakt dat Air Traffic, Anouk, Arsenal, dEUS, Hooverphonic, Lost Frequencies Live, Sigma (dj-set), Miles Kane en Seasick Steve bovenaan de goedgevulde Crammerock-affiche van 2018 zullen staan. Bekijk de volledige line-up met dagindeling op www.crammerock.be .

De voorverkoop voor de 28ste editie van Crammerock gaat ontzettend hard. Het festival tipt om tijdig tickets te kopen want de voorbije zeven jaar was Crammerock volledig uitverkocht.

Voor wie kamperen net dat beetje meer mag zijn heeft het festival ook dit jaar Camping Packages voorzien. Vanaf vandaag kan je een comfortabele kampeerervaring in een reeds opgestelde accommodatie reserveren via de website van het festival. Er zijn verschillende upgrades beschikbaar. Kamperen op een festivalcamping was nog nooit zo eenvoudig!

Door Peter