Geen widgets gevonden in de zijbalk

België, festivalland is amper bekomen van een waanzinnig Werchter, en daar is Crammerock al om festivalgangers te laten dromen van een geweldig weekend om de zomervakantie af te sluiten. Crammerock lost een reeks nieuwe namen en komt met het goede nieuws dat de ticketverkoop vandaag van start gaat.

 

Crammerock dropte vorige week al druppelsgewijs een indrukwekkende reeks headliners:
  • Air Traffic, de Britse band die op Werchter zelf aankondigen dat ze deze zomer nog eens naar België zullen komen, naar Crammerock dus,
  • Anouk: sinds Nobody’s wife al ruim 20 jaar een grande dame,
  • Hooverphonic, dat 2 jaar geleden de Crammerock-tent in extase achterliet,
  • Lost Frequencies, dit keer helemaal live in Stekene,
  • dEUS, een absolute primeur voor Crammerock,
  • en Arsenal dat elke festivaltent omtovert in een tropisch dans-eiland.

Vandaag lost Crammerock meteen negen nieuwe namen: Sevn AliasAnnixGestapo Knallmuzik,JuicyMilo MeskensSLMTheColorGreyThe Go! Team en Emma Bale.

Eerder was al bekendgemaakt dat Sigma (dj-set), Miles Kane en Seasick Steve bovenaan de goedgevulde Crammerock-affiche van 2018 zullen staan. Ook Equal IdiotsHenri PFRKraantje PappieWhat So NotBizzeyFamke Louise en SONS hadden hun komst al bevestigd.

Ticketverkoop van start

Alles opgeteld zijn dus al 25 acts bekend voor het festivalweekend van 31 augustus en 1 september. Maar op de Crammerock-affiche is plaats voor zo’n vijftig rock-, pop-, hiphop- en elektro-acts. Met andere woorden: er zit de komende maanden nog heel wat moois aan te komen.

Zoals gezegd, start de online ticketverkoop vandaag. Wie Crammerock dit jaar zeker niet wil missen, kan vanaf 12 uur tickets kopen via de website van het festival: crammerock.be. Er snel bij zijn is de boodschap, want Crammerock was de voorbije 7 jaar telkens volledig uitverkocht

Door Peter