Geen widgets gevonden in de zijbalk
De band achter de charismatische Olly Alexander is helemaal terug van weg geweest. Terwijl jongste single “If You’re Over Me” gestaag klimt naar de hoogste regionen van de charts, heeft het trio van Years & Years zich nog nooit zo onoverwinnelijk gevoeld. Ze zijn in bloedvorm. Onlangs speelden ze in één week tijd een indrukwekkende set op de Capital Summertime Ball, ging hun kortfilm ‘Palo Santo’ in première op BAFTA en brachten ze “If You’re Over Me” live bij Graham Norton. En nu ze helemaal on firezijn, kondigen ze ineens ook een uitgebreide tournee doorheen UK en Europa aan. Probeer hen nog maar eens te stoppen!
Ze maken het nieuws vandaag bekend, na een schitterend optreden op Werchter Boutique afgelopen weekend en op de vooravond van de release van hun langverwachte tweede album. ‘Palo Santo’ komt uit op 6 juli en is een plaat van wereldklasse. Eerste single “Sanctify” deed al meteen vermoeden dat het een meer dan waardige opvolger zou zijn voor debuut ‘Communion’, dat met “King”, “Desire”, “Shine” en “Take Shelter” bol stond van superhits!
De Palo Santo Tour wordt op 28 november afgetrapt in Glasgow en eindigt op 7 februari in… de Antwerpse Lotto Arena! Een volledig tourschema vind je hier. Tickets voor het Belgische concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 22 juni om 10u.

Door Peter