Geen widgets gevonden in de zijbalk

Dat het meer dan hard gaat met de ticketverkoop voor Graspop Metal Meeting 2018! Na de combitickets, VIP tickets, en dagtickets voor vrijdag 22 juni en zaterdag 23 juni, zijn nu ook de

Dat het meer dan hard gaat met de ticketverkoop voor Graspop Metal Meeting 2018! Na de combitickets, VIP tickets, en dagtickets voor vrijdag 22 juni en zaterdag 23 juni, zijn nu ook de dagtickets voor zondag 24 juni uitverkocht. Er werd een wachtlijst geactiveerd. De laatste tickets voor donderdag 21 juni – met headliner Guns N’ Roses, maar ook Ghost, Kataklysm, Madball, Jonathan Davis en meer – zijn nu beschikbaar. Alle ticketinformatie is hier te raadplegen. Tickets voor GMM18 zijn uitsluitend te koop via ticketmaster.be enproximusgoformusic.be.

Een overzicht:

De 23e editie van Graspop Metal Meeting wordt een absoluut grand cru jaar. Niet alleen duurt het toonaangevende rock- & metalfestival in 2018 éénmalig 4 dagen lang van donderdag 21 juni tem zondag 24 juni, ook pakt het festival uit met een ijzersterke line-up. De headliners zijn Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne. Staan ook op de podia in Dessel dit jaar: Ghost, Parkway Drive, Avenged Sevenfold, Megadeth, Marilyn Manson, A Perfect Circle, Judas Priest, en meer dan honderd andere topacts uit het genre. Het volledige programma is hier te consulteren.

Vandaag onthult Graspop Metal Meeting ook de festivalmap in de mobile app, presented by Proximus. De interactieve kaart bevat tal van informatie van het festivalterrein. De GMM18-app is gratis te downloaden in de App Store (iOS) en Google Play (Android) of via graspop.be.

 uitverkocht. Er werd een wachtlijst geactiveerd. De laatste tickets voor donderdag 21 juni – met headliner Guns N’ Roses, maar ook Ghost, Kataklysm, Madball, Jonathan Davis en meer – zijn nu beschikbaar. Alle ticketinformatie is hier te raadplegen. Tickets voor GMM18 zijn uitsluitend te koop via ticketmaster.be enproximusgoformusic.be.

Een overzicht:

De 23e editie van Graspop Metal Meeting wordt een absoluut grand cru jaar. Niet alleen duurt het toonaangevende rock- & metalfestival in 2018 éénmalig 4 dagen lang van donderdag 21 juni tem zondag 24 juni, ook pakt het festival uit met een ijzersterke line-up. De headliners zijn Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat en Ozzy Osbourne. Staan ook op de podia in Dessel dit jaar: Ghost, Parkway Drive, Avenged Sevenfold, Megadeth, Marilyn Manson, A Perfect Circle, Judas Priest, en meer dan honderd andere topacts uit het genre. Het volledige programma is hier te consulteren.

Vandaag onthult Graspop Metal Meeting ook de festivalmap in de mobile app, presented by Proximus. De interactieve kaart bevat tal van informatie van het festivalterrein. De GMM18-app is gratis te downloaden in de App Store (iOS) en Google Play (Android) of via graspop.be.

Door Peter