Geen widgets gevonden in de zijbalk

Het powertrio Kris Barras (gitaar/zang), Fabrizio Grossi (bas) en Kenny Aronoff (drums) drukt het gaspedaal van Supersonic Blues Machine stevig in. De songs zijn goed gearrangeerd, de riffs zinderen en de melodieën begeesteren. De nieuwe plaat ‘Californisoul’ (2017) is bovendien de ultieme soundtrack voor een zomerse roadtrip langs de Westkust van de USA en brengt een ode aan de bluesmuziek van de jaren zeventig. Geen betere muzikale metgezel dan ZZ Top-legende Billy Gibbons dus. De bebaarde muzikant, bekend van onder meer ‘La Grange’, ‘Sharp Dressed Man’ en ‘Gimme all your Lovin’’, speelt mee op beide platen van SBM en host nu ook mee op de Europese tournee van de band. De groep brengt eigen songs, ZZ Tops-hits en andere blues-klassiekers … Blues brothers from another mother! Mis dit ruige potje bluesrock op dinsdag 10 juli niet!

TICKETS

Door Peter