Geen widgets gevonden in de zijbalk

Macy Gray heeft ongetwijfeld één van de meest opvallende en herkenbare stemmen uit de muziekwereld. De Amerikaanse zangeres (tevens songwriter, producer, dj en actrice) is in België vooral bekend van monsterhit “I try”, maar ook kleppers als “When I See You” en “Beauty in the World” zijn ondertussen klassiekers geworden.

Macy Gray is één van de laatste echte souldiva’s. Samen met Lauryn Hill, Jill Scott en Erykah Badu werd ze wereldwijd beroemd in de tijd van de neo soul. Wars van alle trends en modeverschijnselen doet ze ondertussen al meer dan 15 jaar koppig haar ding in de steeds veranderende showbusiness.

In september 2016 bracht ze haar tiende album ‘Stripped’ uit. Sterk door jazz beïnvloed, nam ze de muziek op in een kerk in Brooklyn met slechts één vintage Binauralmicrofoon en een jazzkwartet.

Na een volledig uitverkochte Roma vorig jaar, zal Macy Gray op vrijdag 2 november La Madeleine in Brussel in vuur en vlam zetten!

Tickets gaan in verkoop vanaf vrijdag 1 juni om 10u via greenhousetalent.be.

Door Peter