Ms. Lauryn Hill op 18 november naar Vorst Nationaal!

lauryn-hill
Ms. Lauryn Hill kondigt met veel plezier twaalf Europese stops aan voor haar wereldtournee, die de twintigste verjaardag van haar intussen legendarische debuutplaat ‘The Miseducation of Lauryn Hill’ in de verf zet. De veelvuldig bekroonde artieste – ze won onder meer enkele Grammy Awards – doet dit najaar dus het Oude Continent aan, en slaat daarbij ons land niet over! Ms. Lauryn Hill staat op 18 november op de planken in Vorst Nationaal.
Ms. Hill over de tournee: “Dit album geeft een intiem deel van mijn jeugd weer. Het gaat over het grootste deel van, zo niet álle, meest positieve en negatieve emoties die ik tot dan beleefd had. Ik geloof rotsvast in het vermogen van mijn community om elkaar lief te hebben en zich te verbeteren met alle steun en aanmoediging die daarbij nodig zijn. De wereld van vandaag, complex en steeds in verandering, heeft nood aan een evenwicht tussen morele kracht en catharsis. Ik hoop dat de liefde en energie waarmee ik dit album gerealiseerd heb, een blijvende bron van liefde en positiviteit kunnen zijn voor verandering”.
Het internationale icoon telt verscheidene platina albums en scheerde hoge toppen met The Fugees, om daarna ook solo de hele wereld in te pakken met ‘The Miseducation of Lauryn Hill’, twintig jaar geleden intussen. Single als “Doo Wop (That Thing)” en “Everything is Everything” maakten van haar een absolute superster.

Ms. Lauryn Hill laat op zondag 18 november Vorst Nationaal op zijn grondvesten daveren! Tickets voor dit concert zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 25 mei om 10u.

You must be logged in to post a comment Login