Nieuw album Lenny Kravitz ‘RAISE VIBRATION’ is er op 7 september!

lenny-kravitz-218

Lenny Kravitz brengt nu via BMG debuuttrack ‘It’s Enough’ uit van zijn aanstaande album, ‘Raise Vibration’. ‘Raise Vibration’ zal worden uitgebracht op 7 september en is nu beschikbaar voor pre-order.

KOOP/ STREAM ‘IT’S ENOUGH’

Kravitz’s ‘Raise Vibration’ is zijn elfde studioalbum en is het vervolg op zijn album uit 2014, ‘Strut’.‘It’s Enough’ is met stip één van de krachtigste songs uit de catalogus van Kravitz. Het is een gespannen en determinerende overpeinzing over de huidige wereldwijde gang van zaken. Samen met de release van de song zal Kravitz een impactvolle video lanceren live op Facebook en YouTube vandaag om 17h00 CET.

Lenny Kravitz vertelt“People are standing up. I’ve had enough of racism. I‘ve had enough of war. I’ve had enough of the destruction of the environment and the greed and dishonesty of world leaders. We’ve got to get back on track towards moving forward through higher understanding.”

Lenny Kravitz verenigt op zijn 11de album ‘Raise Vibration’ opnieuw rock ’n roll, funk, blues en soul. Gedragen door enerzjids jeugdige inspiratie en anderzijds 3 decennia wijheid en ervaring, staat de plaat garant voor een indrukwekkende wedergeboorte en een gewaagd, helder en briljant oeuvre dat past bij zijn legacy en grenzeloze geest.

Lenny Kravitz startte zijn wereldtournee in Mexico afgelopen maand en zal in België spelen op 15 juni in het Sportpaleis. Volledige tourinfo kan teruggevonden worden op www.lennykravitz.com.

Live
15/06 Sportpaleis, Antwerpen

Over Lenny Kravitz
Beschouwd als een van de meest vooraanstaande rockmuzikanten van onze tijd, heeft Lenny Kravitz genre, stijl, ras en klasse overtroffen in de loop van zijn 20-jarige muzikale carrière. De schrijver, producer en multi-instrumentalist heeft zich laten verleiden door soul, rock en funk invloeden uit de jaren ’60 en ’70 en heeft vier opeenvolgende Grammy® Awards gewonnen, en tevens een record gevestigd als muzikant die de meeste overwinningen behaalde in  categorie ‘Best Male Rock Vocal Performance’. HIj verkocht van zijn 10 studio albums wereldwijd 40 miljoen exemplaren. Hij was als acteur te zien als Cinna in de kaskrakers: ‘The Hunger Games’ en ‘The Hunger Games: Catching Fire’ maar ook in de veelgeprezen films ‘Precious’ en ‘The Butler’. Daarnaast runt hij zijn creatieve firma Kravitz Design Inc.

You must be logged in to post a comment Login