21 nieuwe namen vervolledigen de line up Brussels Summer Festival!

bsf-2018
Met deze 21 nieuwe namen is de line up van het Brussels Summer Festival 2018 compleet:   Millionaire, Feder, R.O x Konoba, (Antoine) Chance, Fantastic Negrito, Atome, BirdPen, Wild Shelter, Sage, Hollydays, Juniore, Charlotte, Glass Museum, YellowStraps, St James, Pale Grey, Goodbye Moscow, Hervé, Foé, Ebbene en Part-Time Friends maken het programma van deze veelbelovende 2018 editie af!   Bij de bevestigde namen valt onmiddellijk de Belgische rockband Millionaire op te merken, die vorig jaar indruk had gemaakt met een sterke comeback plaat “Sciencing”. Tim Vanhamel en co zullen zowel nummers uit het nieuwe album, als hun meest iconische nummers brengen. Het optreden vindt plaats op 16 augustus!

 

 

 Het BSF (14 tot 18 augustus) zal een reeks indrukwekkende namen verwelkomen zoals Thirty Seconds to Mars, Orelsan, Shaka Ponk, dEUS, Arsenal, Romeo Elvis x Le Motel, Camille, Les Négresses Vertes en vele anderen!   Rap, Rock, Pop, Franse Chanson, Electro … met meer dan 60 artiesten, bands en dj’s, is het BSF opnieuw een ontmoetingspunt van stijlen, voor vijf intense dagen vol van muziek en feest in het hart van de hoofdstad van Europa.   Ook op deze editie van 2018 zullen nieuwe talenten en gevestigde namen de affiche delen, en bijna de helft daarvan is Belgisch!   Nu nog 97 dagen wachten.

 

De complete line up:   Dinsdag 14 augustus: Les Negresses Vertes – Soviet Suprem – Therapie Taxi – Sonnfjord – Abel Caine – BirdPen – Atome – Theo Clark – Fantastic Negrito   Woensdag 15 augustus: Shaka Ponk – Matmatah – Camille – Raphael – Clara Luciani – DFBC – FùGù Mango – Noa Moon – Adam Naas – Sage – Lylac – Wild Shelter –The Inspector Cluzo   Donderdag 16 augustus: Orelsan – Romeo Elvis x Le Motel – Millionaire – La Smala – Lord Gasmique – Stef Kamil Carlens – (Antoine) Chance – Carpenter Brut – The Experimental Tropic Blues Band – Charlotte – King Child – Hollydays – Juniore   Vrijdag 17 augustus: dEUS – Calexico – Youngr – Fink – Jasper Steverlinck – General Elektriks – R.O x Konoba – Slongs – Pale Grey – Glass Museum – YellowStraps – Raxola – St James   Zaterdag 18 augustus : Thirty Seconds To Mars – Arsenal – Feder – Alice Merton – Todiefor – Ofenbach – Last Train – Malo’ – Goodbye Moscow – Hervé – Foé – Ebbene – Part-Time Friends

You must be logged in to post a comment Login