Geen widgets gevonden in de zijbalk

Stilaan een vaste waarde op de festivalkalender, zal Paradise City dit jaar drie volledige dagen beslaan. Vrijdag 29 juni wordt dus niet louter een aanloopje naar het weekend, maar een heuse festivaldag. Op zondagavond 1 juli wordt het festival afgesloten door niemand minder dan Laurent Garnier.

Naast een geweldige line-up van gevestigde muzikale waarden en onontgonnen parels, blijft Paradise City stevig inzetten op duurzaamheid. Voor de editie van 2017 werd het door A Greener Festival (www.agreenerfestival.com) bedacht met de “Highly Commended” award; de op een na hoogste score*. Dit jaar wil Paradise City zich verder engageren om nog minder afval te produceren, nog minder schadelijke stoffen uit te stoten en nog duurzamer voedsel te serveren.

Dat ook het publiek die ecologische waarden deelt, mag blijken uit de immer groeiende populariteit van het festival. Al heeft uiteraard ook de positieve energie op de dansvloer hier veel mee te maken.

Op zondagavond sluit LAURENT GARNIER Paradise City in schoonheid af. Maar voordien zal het publiek ook kunnen genieten van o.a.:
Als vanouds programmeert het festival een aantal underground toppers, een handvol klassiekers en een keur aan onontdekt talent. Daarnaast draagt Paradise City ook diversiteit hoog in het vaandel en biedt het graag ook vrouwelijk talent een platform. Zoals de Canadese Jayda G, rijzende ster Or:la en elektro-pionier Jennifer Cardini.

Eerstdaags zullen ook de 52 resterende namen worden bekendgemaakt. Dat het een heerlijk amalgaam wordt van house, techno, electro en disco en een gezonde mix van DJ’s en live acts staat evenwel als een paal boven water. Dat water bevindt zich overigens nog steeds aan het idyllische Kasteel Ribaucourt in Perk.

Early Bird tickets voor Paradise City zijn beschikbaar via paradisecity.be/ticketsen kosten 46 euro voor vrijdag / 56 euro voor zaterdag of zondag / 89 euro voor de drie dagen.

Door Peter