Massive Attack geeft exclusief concert in België @ Les Ardentes!

massive attack

De groep staat deze zomer voor een exclusief concert in België op het podium van Les Ardentes!

Massive Attack – het cultcollectief uit Bristol dat vandaag als duo door het leven gaat – behoort ongetwijfeld tot de voornaamste bands uit de jaren 90. Als grondlegger van een sound die herkenbaar is tussen duizenden, behoort Massive Attack onmiskenbaar tot één van de groepen die een nieuwe stijl heeft ontwikkeld. Met klassiekers als “Blue Lines”, “Protection”, “Heligoland” en uiteraard “Mezzanine” is hun invloed vandaag nog duidelijk voelbaar in de Britse Urban Music.

De groep, die bestaat uit Robert Del Naja en Daddy G, tekende vorig jaar haar platencomeback met het uitbrengen van de EP “Ritual Spirit” en beklimt het podium van Les Ardentes met een gloednieuwe show. Herinner u het adembenemend optreden tijdens de editie 2014 waar ze ons met hun visuele en muzikale show met verstomming hebben geslagen.

TICKETS & INFO

You must be logged in to post a comment Login