Maxi Jazz “Faithless” and the E-type Boys 1 December live @ La Madeleine!

faithless

Maxi Jazz is de artiestennaam van Maxwell Fraser, de rapper van de Britse dancegroep Faithless, waarschijnlijk de meest succesvolle danceband van de afgelopen jaren. Hij was vanaf het begin het gezicht van de band, maar voordien bracht hij al muziek uit onder zijn eigen naam. Daarom was het ook niet verwonderlijk dat de veelzijdige frontman een tijdje geleden, tijdens een pauze in het Faithless verhaal, besloot om zijn andere muzikale interesses terug naar voor te schuiven. Hij stelde een groep samen (The E-Type Boys) waarmee hij een bijzondere combinatie van funk en soul ging maken, met verwijzingen naar jazz en reggae/dub invloeden. Met die band toert hij nu en komt op 1 december afgezakt naar Brussel.

Ticket

You must be logged in to post a comment Login