Django Django op 5 maart naar Ancienne Belgique!

django-django

Op nieuw werk van de prettig gestoorde Schotten van Django Django is het al wachten sinds hun tweede langspeler ‘Born Under Saturn’ (2015). Maar nu is er eindelijk iets om naar uit te kijken…

Nadat ze al uitpakten met drie korte video’s “TIC”, “TAC” en “TOE”, onthult de band nu zijn nieuwe nummer “Tic Tac Toe”, de voorbode van hun derde album ‘Marble Skies’, dat in januari 2018 in de rekken moet liggen. En goed nieuws komt nooit alleen: vandaag kondigt Django Django ook de details van de nieuwe tournee aan, en ons land staat op de planning! Afspraak op 5 maart in de Ancienne Belgique! Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 27 oktober om 11u.

Keer op keer verbazen Vinnie Neff, Jim Dixon, Tommy Grace en Dave Maclean hun publiek met aanstekelijke melodieën, bezwerende stemmen en onweerstaanbare vintage electropophits. Maar ook live is het altijd een plezier hen op het podium aan het werk te zien tijdens één van hun verbazingwekkende concerten. Kortom: niet te missen!

TICKETS VANAF VRIJDAG 27 OKTOBER

You must be logged in to post a comment Login