Jessie Ware op 14 maart naar Ancienne Belgique!

jessie-ware
Jessie Ware, een van de mooiste sterren van de Britse muziekscene, kondigt haar grote retour aan. In samenwerking met verschillende artiesten (Felix en Hugo White van de Maccabees, Kid Harpoon, Ed Sheeran en haar onafscheidelijke compagnon Benny Blanco) brengt ze op 20 oktober haar derde album “Glasshouse” uit, waarna de zangeres op wereldtournee vertrekt.
Haar eerste album “Devotion”, dat uitkwam in 2012, werd meteen opgepikt en kreeg overal lovende kritieken. Overal ter wereld voerde ze de hitlijsten aan, en het leverde haar een nominatie op voor de prestigieuze Mercury Prize. Gedragen door een fenomenale eerste single “Wildest Moments”, maakt haar debuut de brug tussen moderne pop en downtempo R&B, gemengd met elementen uit de Brit-electro. Een meeslepende stem, een natuurlijke elegantie en een ongelofelijk schrijverstalent. Wat wil je nog meer?
Haar tweede langspeler, getiteld “Tough Love” volgde in 2014 met singles “Tough Love” en “Say You Love Me”. De Engelse schone bevestigde daarmee dat ze op hetzelfde niveau speelt als haar idolen Annie Lennox, Sade en Carole King.
Sinds deze zomer doet Jessie Ware ons watertanden met “Midnight”, “SelfishLove” en “Alone”, die alleen maar het beste doen vermoeden voor haar nieuwe album ‘Glasshouse’. Vandaag kondigt ze een nieuwe Europese tournee aan die haar op woensdag 14 maart 2018 naar de Ancienne Belgique brengt. Een avond vol emoties! Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 13 oktober om 11u.

You must be logged in to post a comment Login