Kelela op 2 december naar Trix!

kelela

De zwoele en futuristische R&B van Kelela past in hetzelfde muzikale straatje van Grimes, Jessy Lanza en FKA twigs. Net als deze laatste werkte ze bijvoorbeeld al regelmatig samen met producer Arca. Steeds flirtend met 90’s R&B, maar omlijst door soms abstracte producties.

Na de mixtape ‘Cut 4 Me‘, concerten in het voorprogramma van The xx en features op de recentste albums van Danny Brown, Gorillaz en zelfverklaarde fan Solangeverscheen begin oktober met ‘Take Me Apart‘ het eerste volwaardige album van Kelela (op WARP!). Een werkstuk dat begin dit jaar al opdook in verschillende ‘Most Anticipated Albums of 2017’-lijstjes en waar ook wij reikhalzend naar uitkeken. En het wachten werd meer dan beloond, want zowat elke recensent is het er over eens… dit is niets minder dan een meesterwerk! Dit wordt haar jaar, mark our words!

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login