PVRIS op 19 november naar Trix!

pvris

Na twee eerdere memorabele en uitverkochte passages in onze Club en een plek op de affiche van Pukkelpop 2017, komt de Amerikaanse elektronische rockband PVRIS op zondag 19 november terug naar Trix om in de Zaal het nieuwe album ‘All We Know Of Heaven, All We Need of Hell’ te presenteren.

PVRIS (spreek uit als ‘Paris’) kwam een eerste keer boven water tijdens de Vans Warped Tour in 2013. Hun muziek is een catchy combinatie van alternatieve rock, mainstream pop en upbeat dance. De krachtige stem van frontdame Lynn Gunn doet het totaalpakket kloppen als een bus en live is het drietal een ware sensatie. Hierdoor is de band zowel in het thuisland als in Europa op relatief korte tijd zeer populair geworden.

TICKETS

VIP TICKETS
Er zijn voor dit concert ook twee soorten gelimiteerde VIP-tickets te koop:
PVRIS Meet & Greet Experience Package (€103,00 incl. reservatiekosten)
Inhoud:
– Concert Ticket
– Meet & Greet and Photo Opportunity with PVRIS
– Venue Early Entry and First Access to Merch Shopping
– Exclusive PVRIS T shirt
– Limited Edition PVRIS Tour Print
– Commemorative Event Laminate

PVRIS Early Entry/Merch Package (€72,50 incl. reservatiekosten)
Inhoud:
– Concert Ticket
– Venue Early Entry and First Access to Merch Shopping
– Exclusive PVRIS T shirt
– Limited Edition PVRIS Tour Print
– Commemorative Event Laminate

OPGELET! Hou er rekening mee dat deze VIP-events in de (late) namiddag kunnen plaatsvinden. Je dient dus zeker op tijd aanwezig te kunnen zijn. Je ontvangt ongeveer een week voor het concert een e-mail met alle praktische details (oa tijdschema).
TIJDSCHEMA
De deuren van de concertzaal openen om 19u00. De rest van het tijdschema van deze concertavond is op dit ogenblik nog niet gekend. Ten laatste om 12 uur op de dag van het concert wordt het hier gepubliceerd.

 

You must be logged in to post a comment Login