Diablo BLVD releaset nieuw album ‘Zero Hour’

diablo-blvd

DIABLO BLVD releaset vandaag hun vierde en langverwachte album ‘Zero Hour’.

De band werkte voor het album samen met producer Dag Taeldeman (A Brand). ‘Zero Hour’ werd gemixt door Jay Ruston en gemastered door Paul Logus (Steel Panther, Anthrax, Stone Sour). Het artwork van het album werd gemaakt door de Noorse artiest-designer Hedi Xandt. Het album kaart onderwerpen aan zoals politiek, religie en nieuwere soorten massamanipulatie en hoe deze ons dagelijks leven beïnvloeden.

Inspiratie voor ‘Zero Hour’ vond de band niet alleen bij classic metalacts zoals Type O Negative, Metallica en Black Sabbath, maar ook bij 80’s new wave bands zoals Killing Joke, Sisters Of Mercy en Gang Of Four. Hierdoor hebben de elf tracks van het album een donkere groovesound die perfect aansluit bij deze donkere tijden.

You must be logged in to post a comment Login