Brides Of Lucifer op 21 januari naar Ancienne Belgique!

bridesoflucifer
Brides Of Lucifer was dé sensatie op Graspop Metal Meeting dit jaar, waar ze de Marquee twee avonden op rij afsloten voor een enorme menigte ! De groep bestaat uit 13 zangeressen onder leiding van pianist Steven Kolacny, gitarist Koen Buyse en toetsenist Ives Mergaerts. Het gezelschap blaast iedereen van zijn sokken met krachtige shows met een ijzersterke productie en een perfecte harmonie van stemmen. Brides Of Lucifer kondigt vandaag ook een zaalconcert aan. Een niet te missen evenement voor liefhebbers van het genre, op zondag 21 januari in de Brusselse Ancienne Belgique !
In de zomer van 2016 legt Steven Kolacny zijn vrienden, Koen Buyse (Zornik) en Ives Mergaerts een revolutionair idee voor. Een ambitieus, maar goed doordacht idee. Hij wil Scala integreren in de metalscene ! En zo ontstaat het project Brides Of Lucifer, dóór metalfans en vóór metalfans. Met als doel een uniek en origineel eerbetoon te brengen aan het genre, door het combineren van een vrouwelijk koor en de brute kracht van gitaarriffs en slagwerk. Dertien zangeressen, gekleed in speciaal ontworpen creaties en begeleid door een groep uitmuntende muzikanten, die een eigen interpretatie brengen van een aantal mytische metalnummers. Van Rammstein tot Iron Maiden, over Slayer, Machine Head, Pantera en andere grootheden. En dit alles in een demonisch of net hemels decor.
Na hun passage op Graspop Metal Meeting, unaniem geprezen door alle aanwezige critici, kondigt het ensemble een grootse indoorshow aan. Brides Of Lucifer, op zondag 21 januari in de Ancienne Belgique. Tickets voor dit concert zijn beschikbaar vanaf vrijdag 7 juli om 10u.

You must be logged in to post a comment Login