Perfume Genius op 9 november naar Trix!

perfume-genius

Mike Hadreas aka Perfume Genius heeft een nieuwe plaat uit! ‘No Shape’ is de opvolger van zijn breakout album ‘Too Bright’, dat in 2014 verscheen en de heerlijke single “Queen” bevatte.

De Amerikaan met Griekse roots verkent met zijn muziek verschillende erg persoonlijke thema’s, zoals zijn homoseksualiteit en zijn strijd met de ziekte van Crohn. En dit steeds aan de hand van een unieke en geniale sound, die zowel thuis kan horen in een kerk als als achtergrondmuziek bij een stomende vrijpartij. Hadreas brengt dromerige indie die een mix is van glamrock, art pop, r&b en queer soul. Wie zich niet meteen iets kan voorstellen bij deze omschrijving, moet maar eens luisteren naar “Slip Away”, de eerste single van Perfume Genius’ nieuwe album. Het nummer omvat deze geraffineerde sound perfect!

TICKETS

You must be logged in to post a comment Login